PIVOT VAULT A PIVOT 4SL – DESIGN & INNOVATION AWARD 2020

Šéf Pivotu Chris Cocalis kdysi prohlásil, že jejich cílem je vyrábět cyklistické produkty s nejlepšími vlastnostmi na světe. Což se vůbec nevylučuje s tím, že Pivot Mach 4SL Live Valve a Pivot Vault získali prestižní ocenění 2020 Design and Innovation Award !

Přepis názoru lidí v DIA:

PIVOT MACH 4SL TEAM / FOX Live Valve

Perfektně vyvážené kolo od efektivity, přes zábavu, až po sjezdové vlastnosti, čímž vlastně definovalo úplně novou generaci XC kol. Live Valve odvádí skvělou práci od jízdy po asfaltu, až po těžký terén. Systém průběžně generuje spousty trakce nemusíte ho zavírat nebo otvírat manuálně. Místo toho se neustále automaticky přizpůsobuje konkrétní situaci a podmínkám. Sjezdové vlastnosti jsou vynikající a odpružení poskytuje dostatek kapacity. Pivot Mach 4SL Team je úžasně tiché kolo s nekompromisní kvalitou zpracování. 

Americká high-endová firma tím vyrobila třaskavý kokteil zábavy a efektivity. PIVOT 4SL TEAM/FOX Live Valve je kolo do mnoha trailů. Pro divoké víkendové jezdce i pro profesionály a jejich závody. 

PIVOT VAULT TEAM FORCE

Dokonalé kolo pro všechny vaše gravelová tréninky i dlouhá dobrodružství. Ať dáváte přednost asfaltu, štěrkovkám nebo lehkým trailům, Pivot Vault Team Force zvládne cokoliv z toho, aniž se zapotí. Rám je při šlapání velmi tuhý a efektivní, ale zároveň i díky vložce ISO-Flex, která izoluje vibrace mezi sedlovou trubkou a sedlovkou, velmi pohodlný. Svou vyváženou geometrií a projevem v mírném terénu a lehkých trailech dokonce zaujal členy poroty, kteří jsou kovaní MTB jezdci. 

Odnímatelný držák přesmykače, diskrétní a úhledně zapracované úchyty blatníků a nosičů nebo kompatibilita s teleskopickou sedlovkou podtrhují celkový promyšlený koncept Vaulta. Stručně shrnuto – Pivot Vault je komplexní volba pro všestranné gravelové jezdce nebo závodníky.