Galfer – certifikace ECE R90

Brzdové destičky Galfer pro e-biky jsou snadno rozeznatelné díky fialové barvě. Brždění elektrokol je logicky náročnější. V první řadě díky hmotnosti, ale nejen to. Na elektrokolech jezdí široká škála jezdců různých zkušeností. Třeba sváteční e-jezdci, kteří bez úlevy dokáží přibržďovat i několik minut v kuse. Ne náhodou jsou většino “upálené” brzdy v cyklistice doménou elektrokol. 

Prestižní automobilová certifikace ECE R90, je přísnou známkou kvality, efektivity, bezpečnosti a všeobecné robusnosti daného produktu. V  automobilovém světě je podmínkou uvedení na trh. 

Fialové destičky Galfer pro e-biky jsou pravděpodobně první bikové destičky vůbec, jež tuto certifikaci získaly, což lze považovat za milník! 

V Galfer katalogu je nyní 12 destiček pro e-biky a všechny s certifikací ECE R90!

K e-bikům se vztahují ještě brzdové kotouče v průměru 223mm a tloušťkou 2mm (Galfer má v tloušťce 2mm průměry 223mm, 203mm a 180mm) a pochopitelně adekvátní adaptéry. 

Závěrem nutno podotknout, že e-bikové destičky jsou sice pro e-biky, ale to neznamená, že “pouze”. Skvěle se hodí i pro ostatní disciplíny, kde se extrémně brzdí nebo tam, kde prostě chcete jistotu, že neuvaříte brzdy při nekonečném alpském sjezdu. 

Využijte předností brzdových destiček a kotoučů Galfer.

Galfer dělá rozdíl!