FRENKIE MAJŠTREM CZECHIE MASTERS!

Ještě než začala sezóna – ta samá sezóna, která vlastně nestačila začít kvůli tý epidemiologicko/rouško/dezinfekční situaci nad Evropou a zbytkem kontinentů, Frenk hlásil, že jeho největší cíl pro tuhle sezónu (o který nemohl tušit, že skoro nebude), je MR v Klínech.

Nedlouho po těchto slovech jsme se všichni začali starat o úplně jiný věci, jako je třeba pšíkat do předloktí a mytí si tlapiček. Nikdo neřešil, co bude. Czechia překvapivě (nebo nepřakvapivě?) byla snad první v Evropě, kde se tyhle masový akce rozjely mezi prvními. Odjelo se pár závodů a neuvěřitelný množství jich je ještě před námi. 

Mezi nimi bylo i ono MR v Klínech. Klíny patří Trundovi. Takže tratě budou ze starý školy, kdy enduro ještě bylo víc enduro a míň enďuro. Takový se v dnešní době už moc nelíbí. Nevadí. Naopak!  

Frenk si vzpomněl, že tam chce vyhrát a taky vyhrál. A víte co?! Jsme na něj děsně pyšní! Kluk jeden ušatá je Majstr Czechie. Frenku – ty bejku -JO! 

foto: MTBS
foto: @kraliqe

Co k tomu napsal Frenk?

“Tenhle týden jsem měl možnost porovnat jaké je mít týden coronavolna před závodem, jako v  Koutech a týden frčáku v háku teď. Filmaři už zas čas nemaří. Hektický pátek a večerní příjezd do Klínů, jukačka na jednu rz a spát. Sobotní najíždění ve velkém horku bylo fajn, však po obědě byla koupačka neodolatelná a šlofík taky proběhl, což následně zajistilo najíždění do 20:00h. Však večer již alespoň bylo chladněji. Závod v sobotu byl ve znamení úsporného režimu a šetření energie jelikož se limit 6hodin zdál velkorysý. Nicměně sem si připadal unavený. První rz byla nejhorší co se týče mého výkonu, zábavnosti i značení, však od té chvíle se vše zlepšovalo a do rychlostních zkoušek se mi dařilo mobilizovat výbušnost. Ostatní tratě byly krásné, jak to v Klínech známe rz 3,5,6 > absolutní top, kdy se po dojezdu tělo zásobuje vlasními drogami v plné míře. Byl to zas krásný závod! V ketegorii Masters1 jsme se s klukama tahali o vteřinky, podařilo se mi nakonec o 4 zvítězit z čehož mám obrovskou radost🙏 Stejně napínavé to bylo absolutně.. Mistrum gratuluji, tak jako všem kdo si to užili🤘   Celkově 9 pro mě taky super🤙 děkuji organizátorum, partě která tam byla zase top!“.

-rt